ΣΤ' ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ
ΕΔΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ 4 - Τ.Θ.18447 - 540 08
ΤΗΛ. (0310) 219.656 - 246.640 - 218.448, FAX: 219.656,
www.hunters.gr e-mail: hunters@hunters.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

  Είναι γεγονός ότι ημερομηνίες με επετειακό χαρακτήρα δεν είναι αρκετές για να επιλύσουν τα μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα. Η 5η Ιουνίου αποτελεί πάντα μια καλή αφορμή για την ευαισθητοποίηση του κόσμου. Είναι όμως πια γεγονός ότι το πλέγμα των περιβαλλοντικών προβλημάτων δεν χρειάζεται πια αφορμές για την ενεργό μας δράση προς την προστασία του περιβάλλοντος.

Η ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών και η πίεση προς τους υπευθύνους διαχείρισης των φυσικών πόρων για αειφορική προστασία προβάλλει πια ως επιτακτική ανάγκη.

Στην κατεύθυνση αυτή η ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ εργάζεται συστηματικά προτείνοντας λύσεις και ενημερώνοντας τα μέλη της και την κοινή γνώμη. Η ΣΤ' ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΣΤ' ΚΟΜΑΘ) θα είναι συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια που θα κινείται στην αειφορική προστασία των φυσικών πόρων και καλεί και τους 61 κυνηγετικούς Συλλόγους αρμοδιότητας της, με τα 60.000 μέλη τους, αλλά και κάθε φορέα και πολίτη, να εντείνουν τις ενέργειες τους για την αποτελεσματική προστασία του περιβάλλοντος.



Γραφείο Τύπου ΣΤ' ΚΟΜΑΘ