Γ΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΔΡΑ: ΠΑΤΡΑ, ΚΑΝΑΡΗ 22-24
Τηλ: 2610-361.671, 672, Fax: 346.614
www.kynomp.gr Ε-mail: kynomp@hol.gr

Πάτρα, 20/9/2006

Δελτίο Τύπου

Θρίλερ με θύματα κυνηγετικούς σκύλους...

Ένα από τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα έλαβε χώρα στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στο Βερίνο Αιγίου με θύματα πέντε (5) κυνηγετικά σκυλιά.

Ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας Μάριος Γεωργίου της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου που εκλήθη από τον κύριο Παπαλεωνιδώπουλο Μιχάλη να λάβει γνώση του συμβάντος εβρέθει αντιμέτωπος με πραγματικό σκηνικό τρόμου.

Τα πέντε σκυλιά ιδιοκτησίας του ανωτέρω ήταν πεταμένα στα μπάζα της περιοχής με εμφανή τα σημάδια της ανθρώπινης λύσσας στον λαιμό τους αφού και τα πέντε είχαν σφαχτεί. Είναι αδιανόητος και πέρα από κάθε ανθρώπινη φαντασία ο τρόπος που εκτελέστηκαν αυτοί οι συνοδοιπόροι μας.

Η μόνη εξήγηση για το περιστατικό είναι ότι ο/οι εγκληματίες είναι ψυχικά διαταραγμένα άτομα που αγγίζουν τον απόκοσμο των τεράτων. Δυστυχώς ακόμα παραμένουν ελεύθεροι θέτοντας έτσι σε κίνδυνο εκτός από άλλα σκυλιά και συμπολίτες μας, αφού είναι απολύτως ευνόητο ότι δεν έχουν κανένα δισταγμό και καμία επαφή με την ανθρώπινη οντότητα. Η τοπική αστυνομική αρχή διεξάγει την σχετική έρευνα προσπαθώντας το συντομότερο δυνατό να εντοπίσει τους δράστες και να τους οδηγήσει στην δικαιοσύνη.

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου εκφράζει την αγανάκτηση και την απέχθεια όλης της Κυνηγετικής Οικογένειας απέναντι σε τέτοιου είδους απαράμιλλες συμπεριφορές ακραίας βιαιότητας κάποιων ατόμων που δυστυχώς κυκλοφορούν και ανάμεσά μας και στηρίζοντας και τις τοπικές αρχές, προσφέρει το ποσό των 5.000€, για κάθε βάσιμη και ουσιώδη πληροφορία που θα οδηγεί στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών του αποτρόπαιου εγκλήματος της θανάτωσης των κυνηγετικών σκύλων του κου Παπαλεωνιδόπουλου.

Επισημαίνουμε ότι η παροχή πληροφοριών είναι ουσιώδης και σημαντική προσφορά και δεν θα πρέπει να θεωρείται ανασταλτικό στοιχείο, η δε εμπιστευτικότητα είναι δεδομένη.

Ο Πρόεδρος


Mαρκόπουλος Κωνσταντίνος
Ο Γ. Γραμματέας


Κανελλόπουλος Νικόλαος

Σ.Σ: Η Ομοσπονδία μας έστειλε και φωτογραφίες, τις οποίες για τεχνικούς λόγους δεν δημοσιεύουμε εδώ.