Γ΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΔΡΑ: ΠΑΤΡΑ, ΚΑΝΑΡΗ 22-24, ΤΚ:26222
Τηλ: 2610-361.671 - 672, Fax: 346.614
www.kynomp.gr Ε-mail: info@kynomp.gr

ΠΑΤΡΑ 4 - 6 - 2010

ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΑ ΘΟΔΩΡΗ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Αμέσως μετά το τραγικό συμβάν της 5ης Σεπτεμβρίου 2009 ο Πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ. Κων/νος Μαρκόπουλος πήρε την πρωτοβουλία και άνοιξε έναν λογαριασμό στο όνομα της χήρας κ. Ράλλη Βασιλικής και του εντεκάμηνου παιδιού του θηροφύλακα Θεόδωρου Παπασπυρόπουλου. Έτσι μετά από συνεχείς προσπάθειες συγκεντρώθηκε τελικά το ποσό των 87.000€. Στις 28-05-2010 ο λογαριασμός αυτός έκλεισε και από το ποσό αυτό, το ποσό των 42.043,39€ κατεβλήθει στην EUROBANK προκειμένου να εξοφληθεί το δάνειο που είχε λάβει για την κατοικία του ο εκλιπών και να απαλειφθεί κάθε υποθήκευση. Το υπόλοιπο ποσό των 45.000€ το εισέπραξε η κ. Ράλλη Βασιλική προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσες και μελλοντικές ανάγκες της οικογένειας.

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου και η οικογένεια του εκλιπόντος εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όλους όσους συνέδραμαν αυτή την προσπάθεια, τόσο τις Κυνηγετικές Οργανώσεις όσο και τους ιδιώτες που από το υστέρημα τους κατέβαλαν τον οβολό τους.

«Εύχομαι να μην αντιμετωπίσουμε ποτέ ξανά τέτοια περιστατικά. Σε λίγες ημέρες εκδικάζεται η υπόθεση στο κακουργιοδικείο. Ο φονιάς πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου θα είναι δίπλα στην οικογένεια και θα στηρίζει οικονομικά τη δικαστική διαδικασία», δήλωσε ο Πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ. Μαρκόπουλος.

- Ο Πρόεδρος -


Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος
  - Ο Γ. Γραμματέας -


Κανελλόπουλος Νικόλαος